Generelle oplysninger

Maxkrukket I/S

CVR-nr. 38764772

Kontor adresse: Mosevænget 3, 7100 Vejle – Danmark

Lager adresse: Ribevej 35, 7100 Vejle (Ødsted) – Danmark

E-mail: info@maxkrukket.dk

Tlf. Nr. +45 27210499

Middelfart Sparekasse: Reg.nr. 0758 Konto nr. 3230380634

Betaling og priser

Maxkrukket modtager betaling med VISA, MasterCard og direkte bankoverførsel. Beløbet trækkes når varen afsendes.

Alle dine kortoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Når der handles på vores webshop, og fra vores lager, er alle beløb i Danske kroner og inkl. moms.
Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører. Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre som følge af ovenstående, samt lignende situationer.

Ved afhentning af vare eller direkte køb af varer fra vores Showroom/lager Ribevej 35F, 7100 Vejle (Ødsted), vil du få 15% fratrukket varens pris på webshoppen.

Levering

Maxkrukket har GRATIS levering til Jylland, Fyn, Sjælland og brofasteøer.
Til ikke brofasteøer gælder GRATIS levering til Færgehavnen på “fastlandet”. Du vil blive kontaktet af Maxkrukket for nærmere aftale omkring leveringen. Hvis du ønsker at vi skal arrangere transport med færgen, gøres dette gerne mod et pristillæg.

Levering sker inden for 2-5 arbejdsdage, alt afhængig af hvor til i Danmark varerne skal leveres.

Du har mulighed for at få varen leveret til en anden adresse end betalingsadressen. Det kan f.eks. være på din arbejdsplads eller hos naboen. Ønsker du varen leveret til en anden adresse end betalingsadressen, skal du udfylde feltet ”Send til en anden adresse” under faktureringsoplysninger.
Bemærk, at det er et krav at du er til stede på leveringstidspunktet. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, kan du i feltet ”Bemærkninger til ordren,” i forbindelse med din bestilling, give tilladelse til at fragtmanden må stille varen et andet angivet sted. Bemærk, at hvis du giver tilladelse til at fragtmanden må stille varen uden du er hjemme, foregår det på dit eget ansvar.

Som udgangspunkt stilles din varer ved hoveddøren. Hvis du ønsker varen placeret et andet sted, kan du give tilladelse til dette i feltet ”Bemærkninger til ordren”.

Reklamationsret

Eventuelle fejl eller mangler ved de leverede varer fra Maxkrukket, skal indmeldes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Køber er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise hvordan fejlen eller manglen viser sig. Som udgangspunkt kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl eller transportfejl. Det gælder ikke på slid som følge af brug af varen, eller som følge af vejrpåvirkning, hvis vejledning om frostsikring fra Maxkrukket ikke er fulgt (Se vejledning i forhold til frostsikring her Om frostsikring).

Ved fejl og mangler ved produktet

Hvis der er fejl eller mangler ved dit produkt, bedes du rette henvendelse til os på info@maxkrukket.dk eller på tlf. +45 27210499.
Hvis der er fejl eller mangler på dit produkt, er det Maxkrukket der betaler fragten når produktet sendes tilbage, efter henvendelse.
Vær opmærksom på at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Maxkrukket arrangerer i samarbejde med dig afhentningen af produktet.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken (f.eks. Reg. nr. og konto nr. til kortet hvortil pengene skal tilbageføres, kopi af ordrebekræftelse og kopi af evt. forudgående korrespondance om fejlen).

Fortrydelsesret/Returnering

Når du handler hos Maxkrukket, har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse (Når det drejer sig om en bestilling af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os en meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail, på info@maxkrukket.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for at returnere varen. Alle andre udgifter ved købet returnerer Maxkrukket til dig. Vores varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post og skal emballeres forsvarligt sådan at varerne ikke går i stykker under transporten.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen, på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. F.eks. må du ikke have fyldt jord i krukken. Hvis der er synlige spor efter jord eller andet, så betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelsen med din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

Maxkrukket, Ribevej 35 F, 7100 Vejle

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom på info@maxkrukket.dk og efter aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular:

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer dine personoplysninger, med det formål at kunne levere de bestilte varer til dig.

Personoplysningerne registreres hos Maxkrukket, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. part

Pia Søgaard (ejer) er dataansvarlige på maxkrukket.dk

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen på maxkrukket.dk. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@maxkrukket.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@maxkrukket.dk.  Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, skal du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby www.forbrug.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18-02-2018