Du er altid velkommen til at ringe til mig på 27210499, hvis du gerne vil forbi vores lager og se krukkerne, så finder vi et tidspunkt hvor jeg kan åbne for dig.

—————————————————-

Maxkrukket sælger krukker til haven og huset. Vores udvalg af krukker består af mange forskellige størrelser og farver, For du kan finde en krukke der passer præcis til dig.

Alle vores krukker er håndlavede for os i Vietnam og Italien, hvilket giver dem et unikt udtryk og flotte detaljer. Det er vigtigt for os at passe på miljøet og vores smukke natur. Derfor er den ler der bliver brugt til at producere krukkerne 100% naturlige.
Den smukke glasur på de vietnamesiske krukker er også lavet af rene naturmaterialer fra den vietnamesiske natur og indeholder derfor ingen bly eller andre giftige stoffer.

Vores lager er placeret i Ødsted, nær Vejle, hvor du også har mulighed for at sætte foden indenfor og se nogle af de udstillede krukker i vores showroom. Hos Maxkrukket er det vigtigt at du som kunde får en god oplevelse, derfor kan du i vores showrom få personlig hjælp og vejledning til hvilke krukker, der passer i dit hjem eller have. Her vil du også kunne se vores opstillede krukker, og få muligheden for at opstille din egen sammensætning af krukker inden du beslutter dig for hvilke du vil købe.

Her kan du læse om vores vietnamesiske produkter

Her kan du læse om vores italienske produkter

Her kan du læse hvordan du  undgår frostskader på dine krukker